Societat

Impostos sobre la xocolata per combatre l'obesitat

Salut

Un metge escocès ha proposat aplicar un impost a la venda de la xocolata, de la mateixa manera que es fa amb l'alcohol i el tabac, per combatre l'augment de l'obesitat i els casos de diabetis del Regne Unit.

David Walker, metge de capçalera de Lanarkshire (al sud d'Escòcia), creu que la xocolata té un paper important en el problema de l'excès de pes entre la població.

A més dels àpats diaris, molta gent consumeix una quantitat de xocolata equivalent a les calories diàries que necessita una persona, ha dit Walker abans de fer la seva proposta en una conferència mèdica a Clydebank.

La xocolata ha estat vista sempre com "alguna cosa especial", però s'ha tornat perillosament addictiva per a molta gent, ha afirmat el metge, que també és expert en nutrició.

Segons ha explicat, un paquet de 225 grams de caramels de xocolata conté gairebé 1.200 calories, gairebé la meitat de les que es recomana que consumeixi una persona per dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
medi ambient

Recorden la prohibició de banyar-se en rius, rieres i gorgs al Montseny per protegir els amfibis

Montseny
medi ambient

Els reusencs identifiquen fins a 102 espècies d’animals i plantes

reus

L’Entitat Municipal Descentralitzada aprova un Pla de Sanejament Financer fins el 2027

L’ESTARTIT
Seguretat

Barcelona incorpora un centenar de nous agents de la Guàrdia Urbana

Barcelona
societat

Acaben les obres del barranc del Llop d’Alcanar per afrontar millor els aiguats

Alcanar
societat

Les empreses de control de plagues de Ponent constaten més paneroles

Lleida

Cervesa sota el paviment de Bruges

Brussel·les
Salvador Bacardit
Rector del Seminari de Barcelona

“Aquest curs els seminaristes es concentraran a Barcelona”

Barcelona
ciència

Mart alberga grans reserves d’aigua, però massa profundes per accedir-hi

barcelona