Societat

Desarticulen una xarxa dedicada a robar gent gran a la sortida dels caixers automàtics a Barcelona

La xarxa actuava des del 2009 al districte de Sarrià però algun dels detinguts ja tenia antecedents del 2007 per fets similars als barris de Sants i Gràcia, i també a Sant Boi de Llobregat i Gavà

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una xarxa que es dedicava a robar la gent gran al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Els lladres esperaven les víctimes mentre treien diners dels caixers automàtics, i un cop al carrer els robaven.

En alguns casos feien servir la violència, però en altres utilitzaven el mètode de la taca. Aquest mètode consisteix a enganyar els avis amb algun producte químic i amb l'excusa de netejar-los prendre'ls la cartera.

La xarxa actuava des del 2009 però algun dels detinguts ja tenia antecedents del 2007 per fets similars als barris de Sants i Gràcia, i també a Sant Boi de Llobregat i Gavà.

No es descarta que el grup estigui relacionat amb altres persones que actuen de manera semblant. Els detinguts ja han ingressat a la presó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.