Societat

Dimiteix el director de l'INCAVI

Joan Aguado anuncia que deixarà el càrrec "per motius personals" quan li trobin un substitut. Plega després d'haver-ho demanat dos cops al conseller Llena

El director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, ha anunciat aquest dimecres que deixarà en breu el seu càrrec "per motius personals". La renúncia es farà efectiva quan nomenin el seu substitut, el nom del qual encara no s'ha donat a conèixer.

Segons fonts de l'INCAVI, Aguado va comunicar fa uns mesos al conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, la seva voluntat de renunciar al càrrec. Llena li va demanar aleshores que continués. Finalment, però, ha decidit marxar per "diferents motius de caràcter personal".

Aguado és director general de l’INCAVI des del febrer de 2004 i anteriorment havia estat alcalde de Vilafranca del Penedès des del gener de 1986. També ha estat fundador i president de Acevin (Associació Espanyola de les Ciutats del Vi) i pspresident de Recevin (Xarxa Europea de Ciutats del Vi).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.