Societat

Restablert el servei de trens entre Vilassar i Mataró

En canvi continua interrompuda la circulació de combois entre Figueres i Portbou. La companyia està treballant per establir un servei alternatiu per carretera

A primera hora d'aquest dimecres al matí, a les 7.15 hores, ha quedat restablert el servei normal a la línia R1 de Renfe (Molins/L'Hospitalet-Maçanet per Mataró) ja que ha quedat normalitzada la circulació per les dues vies al tram Vilassar-Mataró. Tot i això, es mantindrà el dispositiu d'autobusos de manera preventiva.

Per altra banda, s'ha restablert parcialment el servei de trens de Mitja Distància al trajecte Barcelona-Girona-Figueres. Parcialment perquè entre Girona i Figueres encarar es fan servir els autobusos per enllaçar les dues ciutats.

Continua interrompuda la circulació de trens entre Figueres i Portbou. Renfe està treballant per establir un servei alternatiu per carretera si les condicions climatològiques a la zona ho permeten.

Segons informa Adif, des de primera hora del matí els trens procedents de Girona amb direcció Barcelona no circularan en doble composició com és habitual. Per tant, hi haurà menys places per a viatgers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.