Societat

Demanen 66 i 78 anys de presó per a cadascun dels presumptes assassins dels joiers Royo de Castelldefels

Els propietaris d'aquesta joieria del barri de Vista Alegre i el seu fill van morir a cops de matxet en resistir-se durant l'assalt

L'Audiència de Barcelona començarà a jutjar aquest dilluns els dos presumptes atracadors que van assassinar, suposadament, una família de joiers de Castelldefels. Segons l'escrit del fiscal, un home i el seu nebot, de 20 anys, van entrar armats amb una pistola de joguina i un matxet de grans dimensions a la cèntrica joieria Royo, de Castelldefels.

L'oncle, que ja tenia antecedents per robatori i per assassinat, i el jove van matar, presumptament, els joiers perquè aquests van mostrar resistència davant el robatori. Els dos homes afronten penes de 66 i 78 anys per assassinat i per robatori, que un jurat popular haurà de decidir si són adequades o no. De moment, el matí de dilluns servirà per seleccionar els membres d'aquest jurat.

Durant l'atracament, els dos lladres van demanar les joies a la propietària i aquesta s'hi va resisitir. Va cridar el seu home i el seu fill perquè l'ajudessin a expulsar els lladres. Davant aquesta negativa, un dels dos acusats va clavar diversos cops de matxet a tots tres membres de la família. La dona, malferida, va sortir al carrer a demanar ajuda, i va ser en aquell moment, quan li van clavar l'última matxetada. La policia municipal de Castelldefels va enxampar els lladres a 200 metres de l'establiment i sense que s'haguessin endut cap joia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.