Societat

Detenen el segon autor del tiroteig de l'Eixample contra dos agents dels Mossos d'Esquadra

La policia espanyola l'ha detingut a la Jonquera, tot i que es desconeix si intentava fugir del país. El passat 12 de març, els Mossos d'Esquadra ja van detenir un home de 29 anys, K.B., al districte de Ciutat Vella de Barcelona

La policia espanyola ha detingut aquest dilluns el segon autor del tiroteig al barri de l'Eixample de Barcelona en el qual dos agents dels Mossos d'Esquadra van resultar ferits el passat 25 de febrer.

Concretament, la policia espanyola l'ha detingut a la Jonquera, tot i que no se sap si intentava fugir del país.

Aquesta detenció se suma a l'actuació practicada dijous passat pels Mossos d'Esquadra amb la detenció al districte de Ciutat Vella de Barcelona del primer presumpte autor del tiroteig, K.B., de 29 anys.

Els dos detinguts van entrar, suposadament, la matinada del 25 de febrer al prostíbul encobert de l'Eixample, que no complia la normativa municipal i on treballaven prostitutes orientals, fent-se passar per policies i amb la intenció d'atracar-lo. Els veïns de l'immoble, alertats pels crits i aldarulls provinents del prostíbul, van trucar als Mossos d'Esquadra.

Quan la policia catalana va arribar al bordell, els detinguts van fugir disparant trets contra els agents amb una escopeta retallada de cartutxos i els van ferir per l'impacte de la metralla. Tots dos es van poder escapar, un d'ells saltant per un celobert. L'arma del tiroteig es va localitzar en una teulada pròxima.

El succés, juntament amb el doble homicidi dels propietaris d'un bar que es va produir aquella mateixa setmana també a l'Eixample, va aixecar les queixes dels veïns de la zona, que denuncien una creixent inseguretat al barri i la manca de presència policial.

L'incident va motivar també les reclamacions dels sindicats dels Mossos a Interior perquè es doti el cos d'armilles antibales.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.