Societat

Mor una dona de 39 anys a Sevilla per complicacions derivades de la grip A

Es converteix en la tretzena víctima mortal pel virus a l'Estat espanyol. Feia tres dies li havien provocat una cesària per extreure-li el nadó de 39 setmanes, que es troba en bon estat de salut

La conselleria de salut de la Junta d'Andalusia ha informat de la mort d'una dona de 39 anys per complicacions derivades de la grip A a l'Hospital de Valme de Sevilla, on feia tres dies havia tingut una criatura per cesària davant el risc que pugués patir el nadó.

Amb aquesta són tretze les víctimes del virus a l'Estat espanyol des que va començar la pandèmia.

Segons ha informat la conselleria, al dona va ingressar embarassada de 39 setmanas a l'hospital el passat diumenge 16 d'agost, amb febre alta, tos i dolor toràcic. El dimecres 19 d'agost se li va practicar una cesària per empitjorament clínic i per por que la situació pugués afectar el nadó, ingressant després de la intervenció en la Unitat de Cures Intensives (UCI).

El nadó, que es troba en bona estat de salut, continua al centre hospitalari a l'espera de l'alta mèdica, segons ha afegit la conselleria de salut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.