Societat

Les obres del TGV trenquen els vidres d'un balcó del carrer Mallorca

El veí de l'habitatge ha explicat que és el quart accident que passa a la zona per aquestes obres, que s'estan fent contra rellotge i treballant de dilluns a diumenge

Les obres del TGV han trencat aquest dilluns a la tarda, cap a dos quarts de sis, els vidres del balcó del 5è 1a del número 651 del carrer Mallorca de Barcelona, segons ho ha denunciat el veí que viu a l'habitatge, Nacho Millán. Tot i que els vidres han caigut a dins, el veí ha alertat que podrien haver-ho fet al carrer, que no està tallat. Millán també ha explicat que és el quart accident que passa a la zona amb les obres del TGV, que s'estan fent contra rellotge i treballant de dilluns a diumenge. El veí, que ha afegit que s'està treballant molt a prop dels habitatges, també s'ha queixat que "no s'estan prenent les mesures de seguretat adequades".

Millán ha advertit que els vidres trencats podrien haver caigut al carrer, per on es pot passar, ja que no està tallat. Tot i això, la responsable de les obres li ha explicat que han demanat permís per tancar-lo però que no se'ls ha concedit.

La màquina estava "una mica allunyada"
Pel que fa als desperfectes de l'accident, provocat per la màquina que col·loca els pilons perquè passi la tuneladora del TGV, la responsable de l'obra ha assegurat a Millán que l'hi arreglarien. De moment li han tapat el forat amb fustes, i espera que demà li prenguin mides per fer la reparació definitiva.

En aquest sentit també s'han pronunciat fonts d'Adif, que han explicat que es repararan els danys al balcó. Així mateix, Adif ha explicat que ara s'ha d'esclarir què ha passat exactament, ja que la màquina estava "una mica allunyada" del balcó.

Obres de dilluns a diumenge
El veí del carrer Mallorca ha aprofitat per queixar-se del fort soroll de les obres, que es fan de dilluns a dissabte de les vuit del matí a les onze de la nit, i el diumenge de les deu del matí a les vuit del vespre, segons ha explicat Millán, que ha afegit que això els obliga a mantenir les finestres tancades.

També ha lamentat que la Guàrdia Urbana li ha comunicat que no li podia tramitar la denúncia perquè es tractava d'un accident, i que l'havia de presentar als Mossos d'Esquadra. Així mateix, l'han advertit que per la via penal no prosperaria, i que ho podia intentar per l'administrativa. Igualment, però, Millán ha explicat que li han recordat que s'hauria de fer càrrec de l'advocat i potser de les despeses del judici. El veí ha dit que desconeix "si és perquè són les obres de l'Ajuntament que s'actua diferent".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.