Societat

"Si el senyor Millet ha d'anar a viure a sota el pont, doncs anirà a sota el pont"

Així ho ha dit Pau Molins, advocat de Millet i de Montull, que continua dient que els seus clients tornaran tots els diners al Palau

Pau Molins, advocat de Fèlix Millet, ha assegurat que la intenció de Millet i Montull és tornar tots els diners al Palau de la Música. "Que no es preocupi la gent perquè el Palau recuperarà els diners, i si el senyor Millet ha d'anar a viure a sota el pont, doncs anirà a sota el pont", ha declarat Molins en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio.

Molins també ha defensat els seu clients dient que no se'ls pot imputar per malversació de fons, tal com demana la fiscalia, perquè "un cop tant els particulars com les administracions han dipositat els diners, aquells diners ja no són ni de l'administració ni dels particulars, són del Palau de la Música."

L'advocat ha afegit que Millet i Montull estan en llibertat com també hi estarien altres en la mateixa situació, i que "qualsevol lletrat amb dos dits de front" hauria actuat igual.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.