Societat

La Fundació Trias Fargas assegura que no hauria admès els diners del Palau si hagués sabut que venien d'una estafa

El president de la institució, Agustí Colomines, afirma que pot demostrar l'ús dels diners que ha rebut durant deu anys

El president de la Fundació Catalanista i Demòcrata Ramon Trias Fargas, Agustí Colomines, ha assegurat aquest dimecres que l'entitat no hauria acceptat diners procedents del Palau de la Música si hagués sabut que venien d'una estafa.

"Si nosaltres haguéssim tingut coneixement que es feia una estafa, ¿creu que algú ho hauria admès?", ha preguntat en declaracions a la SER Ràdio Barcelona. Colomines ha assegurat que "pot demostrar" l'ús dels 630.000 euros que durant deu anys la fundació que presideix ha rebut procedents del Palau de la Música.

Colomines també ha lamentat la "utilització política" que el PSC està fent d'aquests diners, ja que, ha assegurat, aquestes donacions compleixen totalment la legalitat vigent. I el que és legal també és moralment correcte, ha precisat. Ha dit que el PSC va rebre recursos procedents de la Fundació Palau de la Música per a un llibre sobre la història del socialisme. "Ells també tocaven la flauta, llavors?", s'ha preguntat.

"Si tenen alguna prova, que vagin al jutjat. És així de fàcil", ha dit Colomines, que ha afegit que no té constància que els diners rebuts del Palau servissin per finançar campanyes electorals de CiU.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.