Societat

En estat crític el treballador de l'hotel agredit durant les festes de la Mercè

Els fets van passar dijous quan cinc joves es van rebel·lar perquè no els van deixar utilitzar els lavabos de l'hotel

El treballador de l'hotel de la zona del Fòrum de Barcelona, que va ser agredit per un grup de joves durant les festes de la Mercè, es troba en estat "crític", segons els Mossos d'Esquadra.

Els fets van passar dijous passat quan com a mínim cinc joves, que havien anat al recinte del Fòrum per assistir als populars concerts de la festes patronals, van entrar a l'hotel i van intentar utilitzar els lavabos.

Els dos recepcionistes els van indicar que la direcció de l'hotel no permetia a les persones de fora utilitzar els serveis i els van convidar sortir.

Un treballador de manteniment va ajudar als seus companys a treure als joves de l'hotel i, una vegada al carrer, va rebre un cop de puny, va ensopegar i es va copejar fortament al cap.

El treballador va ser traslladat a l'Hospital Clínic de Barcelona, on es troba en estat crític, segons fonts policials.

Alguns treballadors de l'hotel han assenyalat que se senten "insegurs" i han aclarit que "la nit de l'agressió, l'hotel no disposava de seguretat privada".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.