Societat

Manifestació contra la xenofòbia a Vic el 29 de maig

Entitats socials i col·lectius d'immigrants reclamaran que es deixi d'utilitzar la immigració com a arma electoral

Diversos col·lectius han anunciat una concentració en contra de la xenofòbia per al dissabte 29 de maig a Vic. La presentació oficial de la convocatòria es farà la setmana vinent i, segons els organitzadors, l'objectiu és demanar que es deixi d'utilitzar la immigració com a arma electoral.

Aquest dijous està prevista una reunió per tancar els detalls de la concentració i el lema central de la protesta. El llistat definitiu de les entitats organitzadores encara no està tancat, i fins al proper divendres es recolliran adhesions de nous col·laboradors que s'hi vulguin sumar.

Entre les entitats impulsores de la manifestació hi haurà col·lectius que ja es van mobilitzar arran de la polèmica suscitada per la decisió de l'Ajuntament de Vic de limitar l'empadronament als immigrants amb permís de treball i residència, que finalment no es va aplicar.

La polèmica del padró  i el fet que Plataforma per Catalunya (PxC) tingui quatre regidors a la capital osonenca han estat determinants perquè la concentració es faci a Vic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.