Societat

Gemma Montull pagarà aquest dimecres una fiança de mig milió amb avals hipotecaris

És l'única persona imputada en el cas Millet que haurà d'avalar el fet de no ingressar a la presó de forma preventiva

Gemma Montull, exdirectora financera del Palau de la Música i imputada en el presumpte desfalc de més de 35 milions d'euros de la institució, dipositarà aquest dimecres la fiança de 500.000 euros que li va imposar el jutge per eludir la presó provisional, segons fonts jurídiques.

L'exdirectora financera i filla de Jordi Montull, un dels principals imputats en el cas, va comunicar la setmana passada al jutge que no podia lliurar la fiança en efectiu i que ho faria a través de garanties hipotecàries. En concret, la farà efectiva a través de dos immobles hipotecats. Gemma Montull és l'única de les imputades a la qual se li ha imposat una fiança, després que el passat 26 de març l'Audiència de Barcelona estimés parcialment el recurs de la Fiscalia contra la sentència del jutge que instrueix el cas, que denegava la presó provisional. A més, la imputada ha de presentar-se cada setmana a signar als jutjats.

Montull, que presumptament hauria comès delictes d'apropiació indeguda i falsedat documental, va acudir el dia 6 d'abril a la Ciutat de la Justícia per signar per primera vegada i lliurar el seu passaport.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.