Societat

Hereu troba "normal" que la inseguretat sigui la principal preocupació dels barcelonins

L'alcalde de Barcelona rebutja donar suport a una consulta independentista

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, considera "normal" que la inseguretat i l'incivisme siguin les principals preocupacions dels barcelonins. L'alcalde ha recordat que "fa anys" que són la "principal preocupació" dels ciutadans i ha considerat que "com que és un atemptat a la convivència, és normal que sigui la principal preocupació" dels barcelonins.

Així ho ha dit aquest dilluns en una entrevista a RAC 1 i en referència a una enquesta publicada per La Vanguardia sobre la gestió municipal. Amb tot, Hereu considera que si realment la ciutat, i també la Rambla, fos "absolutament insegura, no hi passarien els milions de persones que hi passen cada any i la molta gent que cada dia obre i tanca la persiana" dels seus comerços.

L'alcalde de Barcelona ha assegurat que "cada dia" l'Ajuntament "treballa per millorar la situació".

Sobre la possibilitat d'impulsar una consulta popular sobre la independència de Catalunya, Jordi Hereu ha afirmat que hi pot haver alguna entitat que l'impulsi. Amb tot, ha puntualitzat que, sigui com sigui, una hipotètica organització d'una consulta "no comptarà, com no pot ser d'altra manera, amb el suport d'una institució pública com és l'Ajuntament de Barcelona".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.