Societat

L'alcalde de Yebra se solidaritza amb Ascó i s'alegra que sigui candidata

Diu que Rafel Vidal està "patint" la mateixa allau de crítiques que va tenir ell, que fa uns dies per aprovar acollir el cementiri nuclear

L'alcalde de Yebra (Guadalajara), Juan Pedro Sánchez, del PP, ha celebrat que Ascó (Ribera d'Ebre) presenti la seva candidatura a albergar el magatzem temporal centralitzat (MTC) i s'ha "solidaritzat" amb l'alcalde d'aquest municipi.

En declaracions a RAC 1, Sánchez ha expressat tot el seu "afecte i suport" a l'alcalde d'Ascó, Rafel Vidal, de CiU, a qui considera "un bon amic" i que ara està "patint" la mateixa allau de crítiques que va haver de suportar ell per aspirar que el seu municipi aculli el cementiri nuclear.

Un parell d'hores abans que el ple municipal d'Ascó ha ratifiqués la decisió de presentar la seva candidatura, Sánchez ha parlat telefònicament amb Vidal per transmetre-li el seu "suport, afecte i solidaritat".

"Competirem esportivament", ha promès l'alcalde de Yebra, que no ha amagat la seva "alegria" pel fet que Ascó vulgui optar també a acollir a les seves terres el magatzem nuclear.

Sánchez, d'altra banda, ha admès que li "doldria bastant" rebre una sanció per part de la direcció del seu partit, encara que respectarà qualsevol decisió que prengui: "Sóc del PP per totes les parts del meu cos, porto 23 anys de militància", ha ressaltat.

Segons Sánchez, "seria convenient" que els dirigents de tots els partits "observessin la realitat" dels seus municipis i tinguessin "més informació sobre el tema" de l'energia nuclear.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.