Societat

Catalunya disposarà a la tardor de la vacuna de la grip nova

El Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut ha donat el tret de sortida del Reial Decret que permetrà exercir els metges extracomunitaris a l'Estat

Catalunya disposarà la tardor que ve, al mateix temps que la tindran la resta de països europeus, de la vacuna per fer front a la grip nova. Així ha quedat establert en el ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, que s'ha celebrat aquest dimecres a Badajoz i en el qual ha assistit la consellera de Salut, Marina Geli.

La vacuna es començarà a distribuir quan sigui disponible, eficaç i segura i estiguin definits els grups als que va indicada, cosa que segurament coincidirà amb els inicis de la tardor. D'altra banda, el Consell ha donat el tret de sortida del Reial Decret que permetrà exercir els metges extracomunitaris a l'Estat.

Amb l'objectiu d'abaratir els costos, el ministeri de Sanitat negociarà amb els laboratoris farmacèutics l'adquisició centralitzada de les dosis de vacuna necessàries per cobrir les necessitats de l'Estat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.