Societat

Rajoy anuncia que el PP recorrerà davant el TC la nova llei de l'avortament

Considera que l'avantprojecte aprovat pel govern espanyol és "oportunisme polític" i "contrari" a la Constitució

El president del PP, Mariano Rajoy, ha titllat aquest divendres la nova llei de l'avortament "d'oportunisme polític" i de "contrària" a la Constitució, i per aquest motiu ha anunciat que els populars recorreran l'avantprojecte del govern espanyol davant el Tribunal Constitucional (TC).

Rajoy, a l'acte de presentació del  programa electoral amb què el PP concorrerà als comicis europeus del 7 de juny, ha afegit que la normativa aprovada aquest dijous pel consell de ministres, i que ara haurà de ser estudiada al Congrés de Diputats pels grups parlamentaris, està feta  per "distreure del que ara mateix és important", les conseqüències de la crisi econòmica.

El president dels populars ha considerat, a més, inacceptable que els pares no sàpiguen que una filla seva de 16 anys hagi pogut decidir avortar, que és una de les qüestions que s'inclouen a l'avantprojecte del govern espanyol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.