Societat

El govern adjudica 52 milions per a les obres de la L9 al Prat i Barcelona

Del total, 36,7 milions es dedicaran a l'extensió de via i electrificació dels 9,6 quilòmetres del tram entre la terminal 1 de l'aeroport del Prat i l'estació Eixample Nord, també al Prat

El consell d'administració de GISA, l'empresa d'obres públiques de la Generalitat, ha adjudicat aquest dissabte 52,2 milions d'euros per a "la col·locació de via i catenària i la inspecció d'edificis" en les obres de la línia 9 del metro a la part del Prat de Llobregat.

D'aquests 52,2 milions, 36,7 milions es dedicaran a l'extensió de via i electrificació dels 9,6 quilòmetres del tram entre la terminal 1 de l'aeroport del Prat i l'estació Eixample Nord, també al Prat.

Segons un comunicat del departament de Política Territorial i Obras Públiques, la resta de l'import es dedicarà a la inspecció d'immobles en els trams entre Zona Universitària i el passeig Manuel Girona i entre aquest passeig i el carrer Mandri, a Barcelona.

També s'ha previst la construcció d'espais per a la maquinària de manteniment de les vies i zones de taller i manteniment per als trens.

A aquesta adjudicació s'ha d'afegir-hi 23,1 milions d'euros més que es destinaran al condicionament de la xarxa viària de la Generalitat i a la construcció de centres educatius.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.