Societat

Tornen a detenir Martínez Singul per intentar agredir una menor de 12 anys

Se l'acusa d'haver seguit la nena fins a casa seva i haver-la atacat a l'ascensor

Els Mossos d'Esquadra han detingut el Segon Violador de l'Eixample, Alejandro Martínez Singul, acusat d'haver seguit una menor de dotze anys fins a casa seva i haver intentat agredir-la sexualment a l'ascensor, fet que no va aconseguir perquè va sentir uns sorolls al portal.

Segons ha informat la Fiscalia de Catalunya, Singul, que fa poc que va ser condemnat per l'intent d'agressió sexual de dues dones al barri barceloní de l'Eixample en una sentència el recurs de la qual està estudiant precisament aquest divendres l'Audiència de Barcelona, va ser detingut per aquest nou intent de violació dimecres passat, 7 d'octubre.

L'anomenat Segon Violador de l'Eixample ha passat aquest divendres a disposició del jutjat de guàrdia de detinguts número 1 de Barcelona acusat d'un delicte d'intent d'agressió sexual i un altre de robatori amb intimidació en grau de temptativa, ja que també va demanar a la menor que li donés els objectes de valor que portava.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.