Societat

Presó per al Segon Violador de l'Eixample

El jutjat n'ha ordenat la presó provisional comunicada i sense fiança pels delictes d'agressió sexual en grau de temptativa i robatori amb violència

El jutjat d'instrucció número 1 de Barcelona ha ordenat aquest divendres la presó provisional comunicada i sense fiança pels delictes d'agressió sexual en grau de temptativa i robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa per a Alejandro Martínez Singul, el Segon Violador de l'Eixample. Les diligències seguiran el seu tràmit habitual al jutjat d'instrucció número 18 de Barcelona, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Els Mossos d'Esquadra van detenir Singul dimecres, aquest cop per haver seguit una menor de 12 anys per un carrer de l'Eixample de Barcelona i haver-li demanati que s'abaixés els pantalons.

En concret, Singul va accedir l'1 d'octubre al portal de l'habitatge de la víctima i va entrar amb ella a l'ascensor, on li va demanar que li entregués tots els objectes de valor que portava i que s'abaixés els pantalons. En aquell moment es van sentir sorolls al portal i Singul va sortir de l'ascensor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.