Societat

Un home de 65 anys queda inconscient al caure-li una placa de gel a sobre al centre Girona

Un home de 65 anys ha quedat inconscient aquest migdia quan una placa de gel li ha caigut a sobre. Els fets han passat a dos quarts de dues al centre de Girona, a la carretera Barcelona, just davant de l'escola Vedruna. L'home, que és de nacionalitat alemanya, passejava pel carrer quan el bloc de gel procedent de la façana d'un dels edificis li ha caigut a sobre i l'ha deixat inconscient.

Efectius de la Policia Local de Girona i també dels Bombers s'han desplaçat al lloc dels fets per atendre l'home i una ambulància l'ha traslladat a l'Hospital Josep Trueta. Fonts de la policia local han explicat però que l'home ha recuperat la consciència després del cop.

Els Bombers de la Generalitat han començat aquesta tarda a retirar les plaques de gel que s'han acumulat als terrats dels edificis de la carretera Barcelona per evitar així que es repeteixin accidents similars. La carretera està tallada en alguns trams per facilitar les tasques dels bombers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.