Societat

Seguiment "desigual" de la vaga a l'escola pública

El departament d'Educació assegura que la jornada s'està desenvolupant "amb normalitat". Els sindicats diuen que una de cada dues escoles públiques ha fet vaga

Seguirment "desigual" de la vaga a l'escola pública en funció dels territoris i les etapes educatives, segons informa el departament d'Educació, que assegura que la jornada s'està desenvolupant "amb normalitat".  Els sindicats convocants, USTEC-STEs, CCOO, Fete-UGT i ASPEPC-SPS, asseguren que la previsió és que una de cada dues escoles se sumi a la protesta.

Pel que fa a demarcacions, els sindicats afirmen que el 60% de l'àrea metropolitana  farà vaga i no farà classes. A la demarcació de Girona, la Selva i el Baix Empordà, les escoles van anunciar que obririen les portes, ja que a causa de la nevada ja s'han suspès les classes massa dies. Al Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i la demarcació de Lleida s'espera la participació del 50% de les escoles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.