Societat

La infermera que atenia Rayan està ingressada en un centre psiquiàtric

Rep ajuda terapèutica per afrontar les conseqüències de la mort del nadó

La infermera de l'hospital Gregorio Marañón de Madrid a qui s'atribueix l'error que va provocar la mort del nadó Rayan està ingressada en un centre psiquiàtric privat per poder afrontar la dramàtica situació.

Una infermera d'oncologia del mateix hospital, Estela González, ha explicat la situació de la seva companya de feina, de la qual va dir que no se la pot criminalitzar per un problema d'organització de personal de la sanitat madrilenya.

Treballadors de l'hospital i d'altres centres estan concentrats en solidaritat amb la família del nadó mort i dels professionals de l'UCI de neonatologia del Gregorio Marañón, a més d'exigir la rectificació del gerent del centre, Antonio Barba, i la seva dimissió.

En un comunicat del comité d'empresa del Gregorio Marañón els sindicats denuncien la mala organització i planificació que pateixen els professionals a causa de la insuficiència de plantilles i els constants canvis forçosos que pateixen.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.