Societat

Normalitat a la C2 de Rodalies, després del caos d'aquest dilluns

Una avaria en el sistema elèctric va provocar retards a la línia de Portbou fins a mitjanit d'aquest dilluns

La circulació de trens en la línia de rodalies C-2 i en la de llarga distància entre Barcelona i Portbou està normalitzada des de l'inici del servei aquest matí, després del caos d'ahir a la tarda, quan una avaria en el sistema d'electrificació va provocar retards de fins a 45 minuts.

Segons que han informat a Efe fonts de Renfe i Adif, la circulació en la línia de Rodalies C-2, en el tram que va entre Barcelona i Sant Celoni, i la de llarga distància entre la capital catalana i Portbou, ja es troba dins de l'horari previst des de l'inici del seu servei a primera hora del matí.

La incidència d'aquest dilluns, que va provocar el caos fins a mitjanit, es va iniciar al migdia, quan es van enganxar dos trens a la catenària a l'altura de Sant Andreu Comtal i Caldes de Malavella, cosa que va danyar la catenària entre Sant Andreu Comtal i Montcada i Reixac, entre Granollers i Montmeló i entre Caldes de Malavella i Girona.

Per solucionar la incidència es van mobilitzar 25 especialistes i tres vagonetes d'electrificació, a més de personal de les instal·lacions de seguretat i comunicacions.

En un comunicat, la plataforma d'usuaris de Renfe ha denunciat que el servei ferroviari d'ahir en els trams afectats va ser "impresentable, lamentable i patètic" i s'ha queixat de la falta d'informació.

Aquesta plataforma d'usuaris s'ha queixat per exemple que als viatgers que estaven a l'estació de Passeig de Gràcia se'ls demanava que anéssin a Sants per agafar un autobús, als quals estaven al Clot se'ls deia que si podien evitar viatjar ho fessin i que si no anessin a Sants on "potser" hi havia autobusos i que fins a més de quatre hores després de la incidència no es van donar missatges clars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.