Societat

La jutge suspèn el judici previst contra els 53 estudiants anti-Bolonya

Els Mossos no poden localitzar 6 dels imputats i tampoc s'ha confirmat que 10 d'ells hagin rebut la notificació del jutjat

El jutjat d'instrucció número 9 de Barcelona ha suspès el judici contra 53 estudiants anti-Bolonya previst per la setmana vinent perquè no s'ha pogut citar 16 dels imputats.

Els 53 acusats van ser desallotjats del rectorat de la Universitat de Barcelona el març i se'ls imputen faltes contra l'ordre públic. Els Mossos d'Esquadra no n'han pogut localitzar 6, i d'uns altres 10 no se sap si han rebut la notificació. 

La jutge reconeix en la seva sentència que, a causa de l'alt nombre de citacions pendents, no es pot esperar fins a l'últim dia per saber si tothom ha pogut ser citat. A banda, la no compareixença d'algun acusat podria suposar-li indefensió.

El judici estava previst per al proper dimecres 18 de novembre, i s'hauria celebrat a l'auditori de la nova Ciutat Judicial de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.