Societat

Berlusconi tem que surtin a la llum les fotos del seu Nadal

Ha demanat empara perquè es prohibeixi la difusió de les fotos de la festa que va fer a Sardenya, on hi havia moltes joves, entre elles, Noemí Letizia

D'ensurt en ensurt. Amb el divorci sobre la taula i sumant cada dia una nova polèmica, el primer ministre italià ha demanat a l'Autoritat Garant de la Privacitat a Itàlia que eviti la difusió d'unes fotos que mostren la festa que va oferir el Nadal del 2008 a la seva residència de Sardenya. Hi havia convidades moltes noies joves, entre elles, la polèmica Noemí Letizia, la jove de divuit anys amb qui Berlusconi podria haver tingut una relació sentimental.
Segons publica avui el diari "La Stampa", que reprodueix declaracions del fotògraf Antonello Zappadu, a les fotos hi apareix Noemí i moltes altres noies de la seva edat. Silvio Berlusconi en demana la prohibició perquè, segons ell, les fotos no són del desembre, sinó del maig del 2008 durant una visita que li va fer a Sardenya el primer ministre de la República Txeca amb la família i acompanyants, junt amb "una sèrie de subjectes convocats per al seu entreteniment". De moment, l'autoritat competent encara no s'ha pronunciat al respecte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.