Societat

Avui, història i filosofia

Els prop de 26.600 estudiants catalans que s'examinen de la selectivitat s'enfronten aquest dimecres també a les proves de química, llatí, dibuix artístic, matemàtiques i matemàtiques aplicades a les ciències socials

Els prop de 26.600 estudiants catalans que s'examinen de la selectivitat s'enfronten aquest dimecres a les proves d'història i filosofia, a més a més de les de química, llatí, dibuix artístic, matemàtiques i matemàtiques aplicades a les ciències socials.

En la segona jornada de les proves d'accés a la universitat (PAU), els estudiants preuniversitaris han tornat a alguna de les 550 aules situades per a l'ocasió en centres de secundària i edificis universitaris de 18 poblacions catalanes.

A les 9.00 hores en punt han començat les proves d'història i filosofia, que realitzen tots els alumnes, i a les 11.00 hores es faran els exàmens de química, llatí i dibuix artístic.

La jornada acabarà amb les proves de matemàtiques i de matemàtiques aplicades a les ciències socials.

L'últim dia de la selectivitat, el dijous 11 de maig, els estudiants realitzaran les proves de biologia, geografia, física i història de l'art, a més de les matèries de les diferents modalitats.

Els alumnes que s'examinen aquest any de selectivitat són l'última generació d'estudiants de la llei d'ordenació general del sistema educatiu (LOGSE), aprovada el 1990.

El pròxim curs, els que arribin a les proves d'accés a la universitat (PAU) ja s'hauran format d'acord amb la llei orgànica d'educació (LOE) del 2006, i s'enfrontaran a una selectivitat reformada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.