Societat

Mor el treballador de l'hotel del Fòrum agredit durant la Mercè

L'empleat va patir un traumatisme cranioencefàlic irreversible quan va impedir que un grup de joves utilitzessin els lavabos de l'establiment. Els fets van tenir lloc la primera nit de les festes

L'empleat de l'hotel AC Barcelona, situat a la zona del Fòrum, que va ser víctima d'una agressió durant la celebració de les Festes de la Mercè ha mort aquest dilluns a l'Hospital Clínic a conseqüència d'un greu traumatisme cranioencefàlic.

L'Hospital Clínic ha informat que el treballador de l'hotel, D.K., de 52 anys, ha mort a les 12.15 hores en no poder superar un traumatisme cranioencefàlic que es va considerar "irreversible" des del seu ingrés a l'UCI del centre sanitari, divendres passat a la matinada.

D.K. va ser agredit per un grup de joves que s'havien desplaçat a la zona del Fòrum per assistir als concerts de les Festes de la Mercè.

Pel que sembla, tres joves que tornaven d'un d'aquests concerts van voler entrar a l'hotel del Fòrum per utilitzar els lavabos, però dos recepcionistes els van negar el pas, ja que la direcció de l'establiment no permet a les persones alienes a aquest utilitzar els serveis i els van convidar a sortir.

Un treballador de manteniment, D.K., va ajudar els seus companys a treure els joves de l'hotel i, una vegada al carrer, va rebre un cop de puny, va ensopegar i es va copejar fortament al cap.

De moment, els Mossos d'Esquadra no han fet cap detenció relacionada amb els fets, encara que continuen buscant l'agressor i les persones que l'acompanyaven.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.