Societat

Montilla, contrari a la prohibició de les corrides de toros

El president català afirma que és partidari de "la llibertat de totes" les activitats que es derivin de les curses de braus

El president de la Generalitat, José Montilla, ha afirmat aquest dijous que és contrari a la prohibició de les curses de braus a Catalunya, qüestió que s'està debatent al Parlament després d'una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) de la plataforma Prou.

En declaracions a Tele-5, ha assegurat que és partidari de "la llibertat de totes" les activitats que es derivin de les curses de braus, i ha recordat que no és el govern ni el seu partit, el PSC, el que ha portat aquest debat a la cambra catalana.

Precisament, Montilla es va definir aquest dimecres com una persona "tolerant i liberal", i ha assegurat que la majoria de diputats en el seu partit rebutgen la prohibició de les corrides, tot i que ha admès que hi ha els qui opinen el contrari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.