Societat

L'Hospital La Fe de València fa el primer trasplantament de cara de l'Estat

El receptor, un home de 43 anys, ha rebut teixits facials d'un altre home de 35 anys, que va morir en un accident de trànsit.

L'operació per intentar aconseguir amb èxit el primer trasplantament de cara a l'Estat que s'està fent a l'Hospital La Fe de València ja s'ha acabat, segons ha confirmat el doctor Pedro Cavadas, que aquest dimarts a la nit va començar la intervenció. El receptor, un home de 43 anys, ha rebut teixits facials d'un altre home de 35 anys, que va morir en un accident de trànsit.

Durant aquest dimecres al matí està previst que es coneguin els detalls sobre l'operació realitzada a La Fe, que juntament amb els hospitals Virgen del Rocío de Sevilla i la Vall d'Hebron de Barcelona són els únics que tenen l'autorització per fer un trasplantament de cara.

L'especialista en cirurgia reconstructiva ha explicat que l'operació, que ha durat 15 hores, s'ha fet correctament però que cal esperar l'evolució del pacient per analitzar l'èxit de l'operació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.