Societat

Joan Delort admet que l'informe dels Mossos sobre el cas Vilaró els "incomoda"

Sobre els ferits suposadament per pilotes de goma en les celebracions del Barça, el director general de la policia autonòmica, només ha confirmat un dels casos. La jutge del cas Vilaró arxiva la investigació

El secretari de Seguretat i director general de la Policia de la Generalitat, Joan Delort, ha admès que l'informe dels Mossos d'Esquadra sobre les lesions patides pel cap de la Guàrdia Urbana, Xavier Vilaró, durant la celebració de l'Eurocopa a la plaça Espanya de Barcelona "incomoda" la policia catalana.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Delort ha explicat que el fet que l'informe policial es conegui ara i desacrediti la versió de Vilaró, el qual va dir que va ser una pilota de goma dels Mossos el que li va provocar la posterior extracció de la melsa, "acaba situant la conselleria d'Interior i els Mossos d'Esquadra en una posició d'absoluta incomoditat".

Sobre els ferits suposadament per pilotes de goma en les celebracions del Barça a Canaletes, Delort n'ha confirmat un dels casos, mentre que els altres "s'hauran d'investigar més". A més, ha dit que la majoria d'esvalotadors no són delinqüents habituals sinó "oportunistes" que van aprofitar la massa i l'exaltació.

D'altra banda, i segons publiquen els diaris El Punt i El Periódico, la jutge que en els últims mesos ha investigat l'origen de les ferides patides per Xavier Vilaró durant la celebració de la victòria d'Espanya a l'Eurocopa ara fa un any ha decidit arxivar el cas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.