Societat

Deu vols desviats i nou de cancel·lats a l'Aeroport de Girona pel temporal

El temporal de neu i vent ha obligat a desviar deu vols a l'Aeroport de Girona, a Vilobí d'Onyar (Selva), i a cancel·lar-ne nou més com a conseqüència de la climatologia adversa, segons les últimes informacions d'Aena. Els vols desviats procedien de Roma, Bèrgam, Charleroi, Paris-Beavoir, Porto, Palma de Mallorca, Pisa, Nador i Madrid. La companyia Ryanair ha suspès vuit sortides cap a Bèrgam, Sevilla, Karlsruhe-Baden Baden, Marràqueix, Dublin, Granada, i Niederrhein i la companyia Andalus ha cancel·lat una sortida cap a Nador. A primera hora de la matinada s'ha activat el Pla Hivern a l'aeroport.

De les noranta operacions previstes per aquest dilluns a l'aeroport gironí, entre les sis del matí i les tres de la tarda, un total de quaranta han operat amb normalitat, gràcies al Pla Hivern que ha començat a primera hora de la matinada i que ha evitat que el gel i la neu s'acumulessin a la pista o als avions. A partir de dos quarts de dues del migdia, tres màquines han començat a treballar per minimitzar els efectes del temporal. Pel que fa als vols afectats, fins a les tres de la tarda se n'han desviat un total de deu, procedents de Roma-Chiampino (2), Bèrgam, Charleroi, París-Beauvoir, Porto, Palma de Mallorca, Pisa, Nador i Madrid. La companyia Ryanair ha decidit cancel·lar vuit sortides cap a Bèrgam, Sevilla, Karlsruhe-Baden Baden, Marràqueix, Dublin, Granada, i Niederrhein (2), mentre que la companyia Andalus ha cancel·lat una sortida cap a NadorL'operativa de l'Aeoport de Girona s'està duent a terme a través de la capçalera sud de la pista en comptes de la nord, que està equipada amb sistema ILS categoria II/III, a causa de les fortes ratxes de vent que han superat els catorze nusos. Segons informa Aena, l'aeroport ha reforçat els serveis de restauració, neteja i informació per atendre els usuaris d'aquests vols.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.