Societat

32.365, la grossa a Barcelona

PER CONSULTAR SI EL VOSTRE DÈCIM HA SORTIT PREMIAT, CLIQUEU AQUÍ

SI VOLEU VEURE LA LLISTA COMPLETA, CLIQUEU AQUÍ

La grossa de la rifa de Nadal de l'any 2008 ha recaigut de forma destacada a Catalunya. S'han venut un total de 188 sèries.

En concret, 128 sèries s'han venut a Barcelona, a l'administració número 35, al número 41 de la Rambla, i les seixanta sèries restants, 600 dècims, a Sant Quirze del Vallès. Entre totes dues han repartit 537 milions d'euros.

Isabel Moliner, treballadora de l'administració barcelonina, ha assegurat que estan abonats al número premiat amb el premi màxim del sorteig de Nadal (tres milions d'euros la sèrie) des de fa temps, i que ha estat distribuït quasi íntegrament per finestreta.

Aquest fet fa que el premi estigui molt repartit entre veïns, vianants i turistes, ja que aquest establiment està situat al cor de la Rambla, davant de la Plaça Reial.

La Isabel, que fa divuit anys que treballa en aquesta administració de loteria, que es va obrir el 1933, s'ha mostrat molt contenta per haver donat la grossa de Nadal, malgrat que a ella no li ha tocat res, ja que no s'ha quedat ni un sol dècim del número premiat, encara que sí alguna aproximació.

"És un número preciós. Estem molt contents en especial per la crisi. Aquesta és la primera vegada que venem la grossa, encara que ja havíem donat algun primer premi de la loteria setmanal", ha dit aquesta treballadora de loteria, que s'ha vist en el tràngol d'haver d'atendre els nombrosos periodistes que s'han acostat a l'administració.

La Isabel ha assegurat que ja donava per perdut el sorteig de Nadal, quan ha saltat la sorpresa, "la grossa s'havia venut a Barcelona".

Entre els possibles premiats, pocs s'han deixat veure per l'administració. Entre ells ho ha fet Manuel Gastó García, un home d'uns 60 anys que ha aparegut per allà amb un bitllet arrugat a les mans.

Gastó ha assegurat que els diners del premi (300.000 euros) li serviran per acabar d'abonar la hipoteca del seu pis i ajudar la seva filla "a pagar un deute".

"Estava a casa tan tranquil seguint el sorteig i he donat un bot d'alegria quan he sentit el meu número, que acaba en cinc perquè sempre agafo números que acabin així", ha dit.

L'administració número 35 de Barcelona es troba molt a prop d'una comissaria de la Guàrdia Urbana, de manera que eren molts els policies locals que s'han acostat per curiositat fins allí, encara que cap ha admès tenir algun dècim de la grossa.

La resta de sèries s'han venut a Torrevella, Guipúscoa, Jaén, Orense, Sòria i Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.