Societat

Normalitzat el servei de gran part dels autobusos de Barcelona

Hi ha zones de muntanya com el Carmel, Ciutat Meridiana, Vallvidriera i, en general, els carrers que queden per sobre del passeig de la Bonanova, Ronda de Dalt i Via Favència, en les quals els autobusos encara no poden circular

El servei d'autobusos de Barcelona i de deu municipis de l'àrea metropolitana s'ha començat a normalitzar durant la matinada d'aquest dimarts, excepte a les zones de muntanya, després que ahir se suspengués a causa de la neu acumulada a la xarxa viària.

En concret, i segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), des de les 04.30 hores els autobusos han reprès el seu servei, un cop s'ha comprovat que les sortides de les cotxeres i dels principals carrers eren suficientment bones per a una circulació segura.

Malgrat tot, hi ha zones de muntanya com el Carmel, Ciutat Meridiana, Vallvidriera i, en general, els carrers que queden per sobre del passeig de la Bonanova, Ronda de Dalt i Via Favència, en les quals els autobusos no poden circular.

El metro segueix funcionant amb normalitat després de romandre obert tota la nit per pal·liar el dèficit de mobilitat en superfície.





Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.