Societat

Desestimen la demanda d'E-cristians de suspendre cautelarment la campanya sobre educació sexual promoguda pel Departament de Salut

ZONA METROPOLITANA

La Secció Segona de la Sala Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha emès una interlocutòria on desestima la petició de l'associació E-cristians que demanava la suspensió cautelar de la campanya sobre educació sexual promoguda pel Departament de Salut de la Generalitat.

En concret aquesta associació reclamava la suspensió cautelar de la campanya 'Afectivitat i Sexualitat per nens de Primària i nois de Secundària', que apareixia als mitjans de comunicació, ja que 'vulnerava la normativa sobre publicitat institucional', 'infringeixen la llibertat sexual i el dret al lliure desenvolupament', i es considera que 's'excedeix del que podria considerar-se la prevenció de malalties sexuals i embarassos no desitjats'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.