Societat

Millet agafava cada mes 3.700 euros per a reformes a casa seva

L’empresa que feia el manteniment al domicili de l’expresident del Palau facturava la feina mensualment a la institució

El Palau de la Música pagava cada mes 3.700 euros a l’empresa FM2 per les feines de manteniment que els seus tècnics duien a terme al domicili privat de Fèlix Millet, expresident de la institució i actualment imputat en l’escàndol de l’espoli. El responsable d’aquesta empresa, Francisco Mañacuria, va explicar ahir aquest extrem de la seva relació amb el Palau en l’acte de compareixença com a testimoni davant el jutge que instrueix el cas.

Amb Mañacuria ahir van comparèixer tres testimonis més, i almenys dos van confirmar les diverses irregularitats que la investigació ha anat traient a la llum, en relació amb pagaments del Palau a empreses per feines fetes en propietats dels imputats. També va quedar clar que la persona que controlava les factures “fins a l’últim detall” era la mà dreta de Millet, Jordi Montull.

Una de les factures de Montull és la que va fer a nom de l’empresa Horencat per valor de 70.000 euros. Ahir el representant d’aquesta empresa va declarar que aquesta factura és falsa i que es va fer quan la seva societat ja havia plegat. La factura la va preparar Montull el 2003, quan organitzava l’estratègia per fer front a una inspecció d’Hisenda.

També ahir va declarar el propietari de l’empresa Newletter de qui se sospitava que havia cobrat del Palau per un servei que en realitat no hauria realitzat. L’empresari va assegurar que totes les feines cobrades s’havien dut a terme i va explicar que el contacte directe amb el Palau el tenia un empleat seu que serà citat més endavant. Aquesta empresa, que treballa també en campanyes electorals de partits, va ser investigada en el seu dia pels Mossos, que van descartar cap il·legalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona