Societat

Sortir de festa i tornar a casa amb uns pits nous

Els empresaris de la nit de l'Argentina han trobat un nou ganxo per atraure clients a les seves discoteques i festes. Fer concursos o sortejar operacions de cirurgia estètica, especialment els implants mamaris, s'ha convertit en la nova moda i en una forma de competir entre els locals d'oci nocturn.

La discoteca Montecristo lidera aquesta mena de concursos, i el proper 15 de novembre sortejarà els implants entre totes les aspirants. El propietari de la discoteca defensa aquesta tècnica per atraure clients perquè "és el que reclama la gent, els concursos tradicionals passen desapercebuts". Altres locals ja van començar a sortejar pits al setembre, amb gran èxit de convocatòria, segons apunten fonts del sector citades per EFE.

Ara bé, no tots els districtes argentins han permès aquesta estrambòtica forma de publicitat. A Còrdova, al centre del país, s'ha tolerat, però en províncies com Buenos Aires i La Rioja ja s'ha anunciat la intenció de prohibir aquests concursos perquè es consideren perillosos per al pacient i perquè atempten contra les normes ètiques de la medicina.

De fet, la polèmica entre empresaris i metges per aquesta qüestió ve de lluny, i va revifar en saber-se que una jove argentina resident a l'Estat espanyol va morir la setmana passada després de fer-se una operació de pits a l'Argentina, on el cost era molt més baix.  Els metges denuncien el perill que comporta aquesta mena d'operacions si la pacient no compleix tots els requisits, i exigeixen que "es posi fre a la proliferació d'aquestes iniciatives. Alguns governs de províncies ja han iniciat els tràmits legals per prohibir els concursos.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona

Una avaria deixa sense aigua les urbanitzacions Font Bona i Selva Brava

LLAGOSTERA
societat

Una incidència tecnològica global afecta l’aeroport del Prat, el 061 i diversos hospitals

barcelona
SOCIETAT

Repunt de furts a Lleida i preocupació per l’aparició d’armes blanques en aldarulls

Lleida

Dos denunciats per un abocament il·legal enmig del bosc

BESCANÓ