Societat

Una protesta a favor dels pres anarquista Amadeu Casellas col·lapsa Barcelona

Han tallat la C-31 a l'altura de la plaça Cerdà i la plaça de les Glòries. També han tallat la ronda Litoral durant un quart d'hora i la N-II al Maresme. La protesta ha complicat encara més les retencions que cada dia s'acumulen a l'entrada i la sortida de Barcelona

Una manifestació a favor de l'anarquista Amadeu Casellas ha tallat a les 7.45h els accessos a la ciutat de Barcelona per la ronda Litoral a l'altura del Morrot i a la C-31 d'entrada a la ciutat, tant pel que fa a la plaça Cerdà com a la plaça de les Glòries.

Els anarquistes justifiquen la protesta per la greu situació per què passa Casellas, empresonat a Quatre Camins, però ara es troba a la unitat hospitalària penitenciària de l'Hospital de Terrassa perquè porta més de cent dies amb vaga de fam.

El Servei Català del Trànsit ha informat que la ronda Litoral s'ha reobert a les 8h, tot i que la protesta provocarà que es tardi més a normalitzar la situació viària.

Casellas va entrar a la presó per primer cop el 1979 per atracar bancs i des de llavors ha estat a la presó gairebé de forma ininterrompuda, a més de protagonitzar tres vagues de fam.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.