Societat

Un transsexual home, embarassat de cinc mesos

Gent

Thomas Beatie, un transsexual home casat, donarà a llum una nena l'estiu que ve després de diversos intents per quedar-se embarassat i després de patir el rebuig de la societat i la seva família, segons informa la revista The Advocate.

Beatie, l'aspecte actual del qual és el d'un home embarassat de cinc mesos, es va sotmetre a una operació per eliminar els seus pits femenins i a tractament de testosterona en el seu procés de canvi de sexe, encara que va conservar els seus òrgans reproductors.

Aquesta parella formada fa més de deu anys sempre va voler tenir un bebè, però la dona de Beatie, Nancy, va patir una endometriosi fa 20 anys i per culpa de la malaltia se li va practicar una histerectomia que li impedeix tenir fills. Una vegada que van arribar una a situació econòmica acomodada tots dos van prendre la decisió que Beatie fos l'encarregat de gestar el bebè de la parella.

L'últim regla
"Havien passat vuit anys des de la meva última menstruació, però el meu cos ja es regulava a si mateix i no havia de prendre estrògens ni progesterona, ni tan sols medicaments per afavorir la fertilitat amb la finalitat d'ajudar-me en l'embaràs", assegura Beatie.

El pla d'aquest matrimoni es va trobar llavors amb l'oposició de la comunitat mèdica, els seus veïns i familiars. "Els doctors ens discriminaven per les seves creences religioses, alguns es negaven a cridar-me pel meu nom d'home i a reconèixer Nancy com la meva dona.

Finalment, però, Beatie va aconseguir quedar-se embarassat accedint a un banc d'esperma.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.