Societat

Desallotjada una casa de colònies de Centelles per un brot de grip nova

Fonts del departament de Salut indiquen que hi ha almenys un cas confirmat

El centenar de nens i nenes que estaven de colònies a Mas Banyeres de Centelles (Osona) han estat desallotjats aquest diumenge a la tarda en haver-se detectat un nou cas de grip nova. Fonts del departament de Salut han indicat que, tot i que encara s'estan fent les analítiques de diversos nens, ja hi ha almenys un cas confirmat i s'està davant d'un nou brot.

Es tracta d'un grup amb nens i nenes de Menorca i Mallorca, segons Salut. En canvi, el gerent de l'Eix Estels, l'empresa que gestiona la casa de colònies, Pere Mulero, ha explicat que també n'hi ha d'Eivissa i de Catalunya, i que el nen que té la grip nova ja ha tornat a casa seva.

El nen que ha donat positiu és d'Eivissa, segons Mulero, el qual ha dit que a petició de l'empresa gestora s'ha decidit fer una reunió perquè una persona del departament de Salut pogués explicar als pares el que havien de tenir en compte per cuidar els seus fills.

La conselleria oferirà aquest dilluns més detalls sobre aquesta incidència.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.