Societat

El Prat cancel·la 17 vols cap a París i Londres pel mal temps

Els passatgers del Prat afectats es queixen de falta d’informació

El temporal va perjudicar greument ahir el trànsit aeri entre Barcelona i les ciutats de París i Londres. Les companyies EasyJet, British Airways i Air France es van veure obligades a cancel·lar un total de 17 vols –8 de sortida i 9 d’arribada– cap als diferents aeroports londinencs, a més del de Liverpool i els dos de París, mentre que Vueling, que també vola a la capital francesa, va registrar retards superiors a les quatre hores de mitjana en aquest trajecte.

Com acostuma a passar en aquests casos, entre els passatgers afectats hi havia desorientació i es queixaven de falta d’informació. Alguns, als qui se’ls havia suspès el vol al matí, van esperar impacientment poder viatjar a la tarda, però tampoc van tenir sort i hauran d’intentar-ho avui. “El que no entenc és per què ens cancel·len els nostres vols si els aeroports de les illes britàniques no estan tancats”, deia un client de British.
Als passatgers d’aquesta companyia que va haver de cancel·lar set vols i als d’Air France, que en va anul·lar quatre, se’ls oferia la possibilitat de canviar el bitllet per viatjar un altre dia o bé de retornar-los els diners.

Afectacions a EasyJet
Més magre ho van tenir els de la companyia EasyJet, una de les més afectades pel temporal (ja que té el seu nucli d’operacions a les illes britàniques), que va haver de suspendre quatre vols entre Barcelona i Londres-Gatwick –dos d’anada i dos de tornada– a més d’un altre d’anada i tornada a Liverpool. En ser una companyia de baix cost, els seus clients van tenir molts problemes per poder volar un altre dia o que els retornessin els diners.

L’onada de fred va dificultar també la circulació per terra, mar i aire a diferents punts de l’Estat. A Andalusia les fortes pluges van inundar vies de tren mentre que també a Andalusia, a més d’Astúries, Cantàbria, Madrid, Castella i Lleó i Extremadura el temporal va fer obligatòries les cadenes a diversos ports de muntanya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.