Societat

La ciutat de Lleida demana participar en la candidatura de Barcelona

L'alcalde Àngel Ros manté que no hi ha confrontació amb l'Aragó

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, s'ha posat en contacte amb el de Barcelona, Jordi Hereu, per felicitar-lo per intentar organitzar els jocs olímpics d'hivern l'any 2022 i demanar-li que la capital de Ponent pugui participar en la candidatura.

Ros ha explicat que la demarcació de Lleida sempre ha defensat acollir uns jocs d'hivern i que l'associació de la "marca" de Barcelona amb la marca Pirineus donaria lloc a una candidatura molt important, i seria profitós per a tot el territori.

"És clar que la candidatura comptarà amb el territori pirinenc, però des de Lleida estem negociant a més perquè la ciutat de la qual sóc alcalde també hi participi i tingui un paper en la candidatura. No vam estar presents en els Jocs del 92 i creiem que ara sí que hauríem de ser-hi", ha assenyalat Àngel Ros.

Pel que fa a la competència amb la possible candidatura conjunta de Saragossa-Osca-Jaca, Ros ha explicat que no hi ha cap confrontació.

"No es tracta que algú vagi contra algú. És legítim que Barcelona presenti una candidatura comptant amb el territori, com també és legítim que ho faci Saragossa o altres possibles candidats. Estem en un àmbit de cordial competència entre ciutats i territoris", ha conclòs l'alcalde de Lleida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.