Societat

El professor del Prat acusat d'abusos sexuals no tornarà a l'escola de Sant Cosme

Successos

El professor de l'escola Jaume Balmes del barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat imputat per un delicte d'abusos sexuals a una nena de 6 anys no tornarà a impartir classes en aquest centre.

Actualment, l'imputat està de baixa degut a les lesions originades per una agressió per part dels pares de la nena de la qual suposadament va abusar. Tot i que encara està en llibertat provisional i pendent de judici, el departament d'Educació manté que el professor, que no té plaça fixa a l'escola, no tornarà a impartir-hi classes sigui quin sigui el resultat del judici "perquè ell mateix no voldrà", encara que sigui absolt. Les mateixes fonts recorden que, si el declaren innocent, el professor podria seguir exercint al mateix centre o en qualsevol altre, si vol, de manera totalment legal.

El centre, situat al barri de Sant Cosme, ha obert les seves portes a les nou del matí d'aquest dilluns amb menys alumnes de l'habitual. El col·legi ha reprendre la seva activitat lectiva després d'estar una setmana tancat per les agressions que alguns professors van patir per part d'un grup de familiars d'alumnes en relació a l'afer dels suposats abusos.

Molts pares i mares d'ètnia gitana han preferit no portar els seus fills a l'escola, ja que la nena de 6 anys de la qual suposadament va abusar el mestre era d'aquesta comunitat.

Unes 500 persones van manifestar-se dissabte pels carrers del Prat per reclamar "justícia" en el cas del presumpte abús sexual. 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.