Societat

La majoria de títols de transports de TMB finalitzen la validesa aquest dissabte

Transport

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) informa que dissabte vinent, 28 de febrer, serà l'últim dia d'utilització conjunta dels títols de viatge de l'any 2008, excepte la T-Trimestre i la T-Jove, que podran utilitzar-se fins al 31 de març del 2009.

Per tant, a partir de diumenge 1 de març, els títols de viatge del 2008, a excepció d'aquests abonaments, ja no tindran validesa per poder viatjar a les xarxes de metro i autobusos de Barcelona. TMB ha permès que els títols de viatge comprats amb les tarifes de l'any 2008 (T-10, T-50/30, T- Familiar, T- Mes, T-Dia i T-4) s'utilitzin de forma integrada en el metro i l'autobús fins aquest dissabte, data en què acaba definitivament la seva validesa.

A partir de l'1 de març i fins al 30 de juny, els títols caducats de l'any 2008 sense utilitzar –sense cap viatge descomptat– es podran bescanviar, abonant la diferència de preu corresponent, als Centres TMB d'Atenció al Ciutadà de Sagrada Família, Universitat, Sants Estació i Sagrera. Les targetes T-4 només es bescanviaran al Centre d'Atenció al Ciutadà d'Universitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.