Societat

Califòrnia declara l'estat d'emergència pels incendis que cremen a Los Angeles i Santa Barbara

Los Angeles

El foc que crema des de dijous a Califòrnia ja ha arrasat 1.500 hectàrees, ha deixat centenars de cases cremades i més de 10.000 evacuats. De fet, el govern californià ha decretat l'estat d'emergència pels dos grans incendis que continuen cremant milers d'hectàrees a Santa Barbara i Los Angeles.

En el cas de Los Angeles, es tem que el foc pugui afectar les principals fonts de subministrament elèctric de la ciutat. A Santa Barbara, l'incendi ha destruït centenars de mansions de luxe de la zona de Montecito, on viuen alguns famosos, com Michael Douglas o Oprah Winfrey.

Una dotzena de persones han estat ingressades per cremades lleus i inhalació de fum, i s'han hagut de tallar algunes autopistes.

La previsió dels equips d'emergències és que la situació empitjori en les pròximes hores com a conseqüència dels vents huracanats que bufen a la zona i l'estat de sequera de l'entorn, que ja fa dos anys que dura.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.