Monogràfics

ASCÓ (Ribera d'Ebre)

VIII Festa de la Clotxa

Esmorzar de tros

Quan anaven a treballar al camp, els pagesos de la Ribera esmorzaven clotxa, un pa obert ple de tomàquet, ceba, arengada i alls escalivats, ben amanit amb oli d'oliva. Amb el temps, aquesta menja s'ha convertit en un plat tradicional a la zona. Des de fa vuit anys, el Consell Comarcal organitza una festa gastronòmica amb la clotxa com a protagonista, que aquesta edició tindrà lloc a Ascó. El cantautor i gastrònom Pere Tàpias serà qui presentarà la diada, que serà amenitzada per la banda Penya La Riberenya d'Ascó. A més, la festa enceta unes jornades gastronòmiques que se celebraran fins al dia 1 de maig: 17 restaurants ofereixen a la seva carta la clotxa tradicional o variacions del plat, com ara la clotxada o els pecadets de clotxa.

27 de febrer. A la plaça del Casal - Rambla Catalunya, a les 11h. Tiquet degustació, 3 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Concedeixen la Medalla de la Ciutat als centres de Formació Professional

OLOT
SOCIETAT

L’alcaldessa de Granollers defensa el model de festa major i el desvincula del taller de còctels Molotov

Granollers
Europa

L’ús del condó entre els joves cau de manera “alarmant”, segons l’OMS

Barcelona
religió

L’abat Gasch, nou Visitador de la Província Hispànica de la Congregació Sublacense-Casinesa

Barcelona

Intervenen un miler d’articles falsificats en dues botigues del Portús

LA JONQUERA
SALUT

L’hospital de Móra d’Ebre, el millor pel descans nocturn dels pacients

Móra d’Ebre
infraestructures

Reus finalitza la planta fotovoltaica més gran de la ciutat

Reus
MEDI AMBIENT

Retornen a la natura setze cigonyes caigudes del niu a Lleida

Lleida
INFRAESTRUCTURES

Paneque defensa el paper “clau” de les dessalinitzadores

EL PRAT DE LLOBREGAT