Societat

Cercavila “indignada”

Centenars d'“indignats” es manifesten de forma desordenada a Barcelona en direcció a la conselleria d'Interior

Exigeixen la llibertat sense càrrecs dels detinguts pels incidents ocorreguts al Parlament el 15 de juny

Centenars d'“indignats” s'han manifestat pel centre de Barcelona amb un recorregut improvisat i desordenat cap a el departament d'Interior per exigir la llibertat sense càrrecs dels detinguts pels incidents ocorreguts al Parlament el 15 de juny.

Els “indignats” s'han concentrat a partir de les set de la tarda a la plaça de Catalunya, on han aprovat en assemblea realitzar “cercaviles perquè la policia es torni boja” i acabar la protesta davant la conselleria d'Interior, al carrer Diputació amb el passeig de Sant Joan.

Darrere d'una pancarta amb el lema Llibertat detinguts 15-J i cridant consignes com “Jo també estava al Parlament”, “Si ens toquen a un ens toquen a tots” o “Cremarem el Parlament”, els indignats han recorregut les principals artèries de Barcelona com el passeig de Gràcia o la Gran Via de les Corts Catalanes.

Un cop han arribat a la seu de la consellaria d'Interior, els manifestants s'han aturat davant de l'edifici i han començat a cridar consignes contra el conseller Felip Puig i les detencions.

Durant el recorregut, diversos agents de la Guàrdia Urbana han intentat redirigir el trànsit, a mesura que els manifestants han ocupat i tallat els carrers.

Aquest dijous els Mossos han detingut sis dels nous “indignats” que s'havia personat a la Ciutat de la Justícia per recollir les citacions de l'Audiència Nacional. La marxa ha estat en tot moment custodiada pels Mossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.