Societat

El Bloc Jove de Silla protesta per la programació de la Fira

Demana la participació de les entitats locals en la programació dels actes

Declaren el torero Vicent Barrera, persona “non grata” per al col·lectiu

El Bloc Jove de Silla arran de conèixer la programació, es congratula que algunes entitats facen activitats, però demana a l'organització de la Fira de Sant Sebastià, que compte amb les altres entitats locals per a elaborar el programa en les properes edicions de la fira perquè aquesta siga més plural, lúdica i popular.

L'assistència del torero Vicente Barrera a la localitat després de fer unes “desafortunades” declaracions personals sobre política, on desqualificava les idees nacionalistes en una entrevista realitzada a la revista del Club Taurí de Silla al mes de juliol, ha fet que els joves nacionalistes no vegen amb bons ulls les activitats en les quals participarà aquesta persona.

Judit Gonzàlez, secretària local del Bloc Jove de Silla, ha declarat que “reiterem el nostre descontent amb la Regidoria de Joventut, per la seua falta d'iniciativa a l'hora de realitzar activitats per a la joventut i que externalitze les poques activitats a l'empresa local Didàctic Esports, que fa activitats amb ànim lucratiu”. Al mateix temps la jove representant afig que “respectem les idees de cada persona, però la visita i l'exposició del torero Vicente Barrera després de les seues declaracions al mes de juliol a la revista, fa que des de la nostra organització la declarem “persona non grata” i considerem que tant la Diputació de València, amb Isidro Prieto com a responsable del tema taurí, com l'Ajuntament de Silla i el Club Taurí estan d'acord en les declaracions que va fer faltant el respecte als votants de Compromís i a altres persones de sensibilitat nacionalista”. Gonzàlez ha manifestat que “quan s'és un personatge públic, aquest tipus de declaracions poden tindre conseqüències negatives”.

L'assemblea local del Bloc Jove, a més, ha manifestat el seu descontent davant les activitats que fan apologia del maltractament animal com son les “corregudes de bous” on la gent gaudeix veient com diverses persones maltracten un bou fins a la mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.