Societat

la GALERIA

DE penedès

Castells i publicitat

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya va aprovar fa unes setmanes el document “Els valors socials del fet casteller”, on, entre altres coses, es prohibeix la publicitat a la indumentària de les colles. El document també consagra valors com ara l'amateurisme integral del fet casteller, que vindria a entroncar amb la negativa publicitària, al no voler ni sentir a parlar de la possible mercantilització de les colles, i aprovant, amb cap vot en contra, la prohibició “d'exhibir ni inserir el nom, marca, logotip i/o denominació de cap producte identificador d'un patrocinador en la indumentària castellera (camisa, pantalons, faixa, mocador i casc, en el seu cas) durant les actuacions de les colles castelleres”.

És prou clar que no es vol que les marques de roba més poderoses del planeta colonitzin les places de les viles i majors del país, que les cerveseres o els bancs i les asseguradores de torn no deixin la seva empremta moral onerosa en joves i infants, que Construcciones Apolonio o el Bar Paqui no embrutin la indumentària de les colles menors per quatre miserables xavos. Ara bé, aquest “durant les actuacions de les colles castelleres” deixa un marge raonable per maniobrar a la recerca de patrocini indirecte, tipus Ferran Adrià, per entendre'ns. Una fundació que encarregui el disseny de la roba dels castellers del futur?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
educació

Educació crea un grup fix de substituts amb 2000 places pel curs vinent

BARCELONA
llengua

El País Valencià consuma el canvi de lleis anticatalà

barcelona

Les comarques gironines tindran 480 grups d’FP el curs vinent

GIRONA
MEDI AMBIENT

Instal·len al Pla d’Urgell dispositius per evitar electrocucions de cigonyes

Mollerussa
Educació

Expedient al director d’un institut de Tortosa per pràctiques irregulars d’estudiants

Tortosa
urbanisme

Prop de 60 obres complicaran la mobilitat a l’estiu a Barcelona

Barcelona

Comença la col·locació de les imatges de la façana de Sant Esteve

OLOT
Societat

La Diputació de Barcelona destina 100 milions a la xarxa d’abastament d’aigua

Barcelona
Societat

Barcelona ofereix cursos d’anglès, francès i alemany per a aturats

Barcelona