Societat

Els horts socials de Porqueres ja estan plens

L'Ajuntament n'acaba d'adjudicar les dues últimes parcel·les

Els vuit horts socials de Porqueres ja tenen els seus primers usuaris, després que l'Ajuntament ha adjudicat els dos últims que quedaven. Tot i que ja hi ha algun concessionari que hi ha estat treballant, es preveu que sigui aquest mes quan es registri activitat en aquests terrenys municipals, situats a l'antiga pedrera de Mata.

Inicialment, el consistori va restringir els horts a majors de 60 anys, o gent que estigués a l'atur independentment de l'edat. Amb aquests requisits tan sols es van poder adjudicar sis parcel·les. Per trobar qui es fes càrrec de les dues restants, es va ampliar l'oferta a qualsevol persona empadronada a Porqueres, sempre que no tingués deutes amb el consistori. La concessió és per un any, a comptar des d'aquest mes de setembre, i cada usuari ha de pagar 20 euros anuals. Les parcel·les fan entre 80 i 100 metres quadrats i disposen d'una connexió a la xarxa d'aigua.

L'equip de govern està satisfet d'haver adjudicat finalment tots els horts. L'alcalde, Salvador Ros, ha admès que “potser les condicions inicials eren massa restrictives” i per això no hi va haver la resposta esperada. “És important treure un rendiment social d'un espai que és propietat del municipi”, hi ha afegit l'alcalde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia